Bardzo polecam warsztat u Roberta. Byłem na wymianie rozrządu z pompą wody i ogólnym ogranięciu samochodu. Naprawdę warto do niego jechać nawet kilkadziesiąt km! Ja mam 50 i nie żałuję!
Polecam Warsztat Roberta z Mińska Maz.
Zwiń
X
-
Trochę z opóźnieniem chciałbym poinformować, że moja OII została należycie obsłużona przez Roberta, uzbierało się trochę rzeczy: tarcze przód, klocki, poduszki pod silnikiem, tulejki, serwis klimy oraz coroczny przegląd. I jak zwykle jestem zadowolony z jakości usługi, jej ceny, bezproblemowego kontaktu i szybkości (a na placu trochę aut stało).
Jednym słowem: polecam.
Komentarz
-
-
POLECAM
Witam... :wink:
Dzisiaj byłem u Roberta na wymianie oleju, filtrów, i ogólny przegląd...itp... Chłopak zna się na robocie. Oprowadził mnie po całym samochodzie i wytłumaczył jak dziecku co i jak... Dla mnie pełen profesjonalista...
Usługi serwisowe są godne polecenie. Kto może niech jedzie - bo naprawdę warto także cenowo.
Robert jestem Twoim stałym klientem... :lol:
Komentarz
-
-
Zachęcony wszystkimi pozytywnymi opiniami zaprowadziłem swoją "dziewczynę" do Roberta. Wczoraj odebrałem i jestem zachwycony. Jest solidnie, profesjonalnie i rzeczowo. A tak miłej obsługi nie spotkałem jeszcze u żadnego mechanika. Skoda śmiga aż miło do tego Robert powiedział co mnie czeka w najbliższym czasie - zrobił wycenę i wiem na czym stoję. POLECAM - najlepszy mechanik u jakiego byłem.
AHA tylko jeden detal nie związany z naprawą. Podczas wpisywania k-mot w mapach google jesteśmy kierowani do ŻUKOWA 19A ale pod Pruszkowem gdzieś. Od tak tylko daję znać.
Komentarz
-
-
Dziś znów wróciłem zadowolony od Roberta Bez problemu zdiagnozował problem i go usunął pedał hamulca już nie wpada w podłogę, cieszę się dobrym ręcznym (w końcu! :lol: ) Miło się rozmawiało i czerpało wiedzę Dowiedziałem się też co mnie czeka do roboty w aucie w przyszłości.. ogólnie same ++
Komentarz
-
-
Za tymi wszystkimi komentarzami idzie głęboka prawda
Ja również zdecydowałem się podjechać do Roberta. Naprawdę z czystym sumieniem polecam. Na pewno będę wracał Autko fachowo sprawdzone i szybko obsłużone. Widać że zna się na rzeczy. Bardzo fajna atmosfera,podejście do klienta i cena. Każda moja wątpliwość (choćby najmniejsza) została sprawdzona i wyjaśniona. Wiadomo co mnie czeka i kiedy. Warto jechać trochę dalej. Jeśli ktoś się zastanawia nad wizytą to rozwiewam wątpliwości :P
Tylko więcej takich osób bo niestety nie spotyka się tego co dzień.
PS
Pozdrowienia dla maxpaynemm Naprawdę ładna da octa."A miało być tak pięknie..."
4x4 @147KM\330Nm by Rogal
Komentarz
-
-
Kolejna wizyta i znów 101% profeski. Za każdym razem gdy od Ciebie wyjeżdżam to mam inne auto - lepsze
Po ustawieniu rozrządu ciszej pracuje - fajnie mruczy i pokazuje 0.5
Droga do domu (70km) wystarczyła w kwestii "ułożenia" się hamulców i jest dużo lepiej.
A dla podkreślenia wyjątkowości tego dnia, czarnula dostała wisienkę na torcie czyli kąpanko z hydro woskiem
Dzięki Robek!O czarnulę dba Robekcool http://www.k-mot.pl/page7.php
Graty i płyny ustrojowe zapewnia Kondzio http://www.oilspa.pl/
Komentarz
-
-
Najpierw popsul, pocial, porozwalal, az istry szly... :diabelski_usmiech 11-letnie sruby dzielnie stawialy opor :twisted: pozniej wzial cos z worka: tu przykrecil, tam wprasowal, cos popukal no i powiem ze nawet dziala
Podsumowanie:
1) Trzeszczace tylnie zawieszenie ogarniete
2) Gumy stabilizatora z przodu wymienione
3) Geometria wykonana
4) Swieza oliwka do serducha zalana
5) Zimowe kola juz napedzaja limuzyne
Samochod jezdzi sztywno, cicho i zwarcie - a ja mam cisze w kabinie! Polecam z czystym sumieniem tego Pana!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez greg44Robert geometrię ogarnia?Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez greg44Zamieszczone przez bl3) Geometria wykonana
Życzę wszystkim samych pozytywów na Święta i w Nowym Roku.
Komentarz
-
-
Ja również przyłączam się do zadowolonych klientów Roberta. Wymiana "słynnych" panewek i oliwy . Droga powrotna (380km) w sam raz na wstępne docieranie panewek.
Robert miałeś rację trzeba było robić też rozrząd .Ale będzie okazja wpaść ponownie.
Acha wymień te trzeszczące radio w warsztacie, bo szkoda uszu :szeroki_usmiechbyła Octavia II 1.9 TDI
jest Octavia III Scout 2.0 TDI
Komentarz
-
-
Robert miałeś rację trzeba było robić też rozrząd
A warsztatowe radio to podstawowa sprawa :klnie:O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
Komentarz